För alla som vill ut i naturen - vare sig det är till fots, med bil eller med MC - och övernatta i ett vindskydd, så underlättar det såklart om man lätt kan hitta dem! Därför kan du på denna sidan se var olika vindskydd finns på en karta, samt i många fall läsa en kort beskrivning av dem.


Vår mobilapp

Med vår mobilapp kan du ge dig ut i naturen och enkelt hitta till ett vindskydd. Appen fungerar även där mobiltäckning saknas eller anslutningen är långsam, så du behöver inte vara ständigt uppkopplad för att kunna se vindskyddens beskrivningar och koordinater (vissa funktioner, t.ex. att visa bilder och kartlager, kräver dataanslutning). Mobilappen låter dig även redigera och lägga till vindskydd, navigera med vägbeskrivning, mäta sträckor på kartan, med mera.

Mobilappen finns tillgänglig via Google Play för Android och via App Store för iPhone/iPad. När du installerat appen första gången är den gratis att prova under en begränsad tid, men kräver sedan en betald prenumeration eller att man gör ett engångsköp, vilket sköts inuti appen. Mer info hittar du på Google Play eller Apple App Store.

★★★★★   10/8 2023, användare på Google Play
"Wow!! Äntligen en app som gör det möjligt att hitta alla camping-guldkorn som Sverige har att bjuda på. Tack till de som skapat denna toppen app 🤠"

Kontakt     Sekretesspolicy     Användarvillkor     Webbplatskarta    

Copyright © 2020 Vindskyddskartan